Tuesday 12 May 2015

Maak kennis met ons nieuwste hotelconcept: Kaboom Hotel Maastricht

Met een big bang hebben we afgelopen vrijdag de naam van onze nieuwe La Bergère Group telg gelanceerd: Kaboom Hotel Maastricht. De kop is eraf. Vrijdag was manjefiek! Alles viel op zijn plek, de voorbereiding is dermate goed geweest dat het vlekkeloos verliep. Het hele team kon het draaiboek dromen en dat merkte je in de uitvoering. De gasten waren onder de indruk en de wethouder sprak lovende woorden. Kortom ik heb genoten maar ben vooral trots op de team effort die geleverd is.

Kaboom Hotel Maastricht is een hotel voor een nieuw soort reiziger die is opgestaan. Een reiziger, of het nu de man in pak of een backpacker is, die zoekt naar maximaal comfort tegen een minimale prijs. Iemand die alleen betaalt voor wat hij gebruikt en zelf de extra's bepaalt.

Kaboom Hotel speelt hierop in met de topkwaliteit van een luxe Auping-bed, power rainshower, free wifi, twee dakterrassen, en een XL tv. En een behang... Voor al het andere ligt de stad aan je voeten. Smart, sophisticated en rebels tegelijk. Ik benoem het graag als vijf sterren kwaliteit voor een twee sterren prijs. Voor het ontbijt krijg je van ons een voucher, we werken samen met de ondernemers op de begane grond: Douwe Egberts en een nieuw Aziatisch restaurantconcept van ondernemer Danny Deng.
De officiële opening is op 1 juli dus de komende weken wordt er keihard gewerkt om het hotel helemaal 'af' te maken. In de tussentijd houden we iedereen wekelijks op de hoogte via social media en wordt de komende tijd de schrijvende pers intensief benadert. We zetten de finale punten op de spreekwoordelijke "i". Nieuwsgierig naar Kaboom Hotel? Je kunt al boeken!

Tot 1 juli of daarna in Kaboom Hotel Maastricht!











Rino Soeters
Algemeen Directeur

Monday 4 May 2015

Vrijdag maken we de naam van ons nieuwe hotel bekend... We’re launching something booming!

Met nog maar een paar dagen te gaan voordat we de naam van het nieuwe hotel bekend maken, neemt de spanning aan onze kant toe. Gezonde nervositeit omdat we na maanden van voorbereiding uitkijken naar dat moment waarop we alle ins en out over ons nieuwste hotelconcept eindelijk mogen delen. Ja, vrijdag is een speciale dag! Wat vindt men van de naam en het concept? Slaat het aan? Zien we diezelfde twinkeling in de ogen van mensen zoals wij die hebben? Of krijgen we een beleefde 'bijzonder'? Is dit het begin van een volgend succesvol hotel? Het voelt voor mij als een 'dood of de gladiolen' moment. We hebben immers een jaar lang in het grootste geheim gewerkt aan een splinternieuw hotelconcept.

Deze week vrijdag, 8 mei, is het zo ver voor de deur van het nieuwe hotel: Stationsplein 1. Om 11 uur onthullen we er samen met wethouder John Aarts een markant bouwbord met daarop de naam. Een big bang! Mocht je in de buurt zijn van het Stationsplein kom dan zeker langs, want bij een onthulling lanceren we ook mooie social media actie en geloof me: die wil jij niet missen. Ook aan reacties hierop merk ik hoe het nieuwe hotel landt bij het grote publiek en ik kijk dan ook uit naar ieders input!

Het hotel is nog in aanbouw en na de bekendmaking van de naam is er dus nog volop werk aan de winkel voordat we op 1 juli officieel open gaan. Iedere week zie ik hoe alle ideeën, ontwerpen en details steeds meer op hun plek vallen. Het begint steeds meer te leven en na vrijdag al helemaal. Tot dan op het Stationsplein!









Rino Soeters
Algemeen Directeur