Tuesday 1 December 2015

Kaboom Hotel wint Best Hotel Concept 2015 award van Entree Magazine

Het gevoel van euforie is niet te omschrijven, we hebben gisteravond de award voor Best Hotel Concept 2015 gewonnen met Kaboom Hotel! De Hospitality & Style Awards van Entree Magazine zijn een jaarlijks hoogtepunt voor de hospitality industrie en ik ben dan ook onnoemelijk trots op ons hele team. Daar stonden we dan, met zijn allen in Studio21 in Hilversum, om de prijs in ontvangst te nemen. De een in onberispelijke zwarte smoking of in ’t lang, de ander (lees: onze Olaf) in green velvet exemplaar met sneakers of net even anders. Heerlijk rebels zoals dat past bij Kaboom Hotel. Wauw, wat een prestatie hebben we met zijn allen neergezet!

Kaboom Hotel is op 3 juli open gegaan en natuurlijk streven we bij La Bergère Group altijd naar een uniek en sterk hotelconcept om onze gasten te blijven verrassen, een award ervoor krijgen door een onafhankelijk en zeer gerespecteerde jury als die van Entree Magazine is wat mij betreft een absolute kroon op ons werk. Op dat van interieurarchitect Roger Haan die het concept tot in de puntjes heeft uitgewerkt, dat van de Kaboom Hotel helden die er iedere dag gasten in de watten leggen, het werk van de helden achter de schermen en iedereen die ik nu vergeet te noemen. Samen maken we Kaboom Hotel zo succesvol.

Met in mijn achterhoofd de herinnering aan de vorige twee keren dat we deze Best Hotel Concept award wonnen, Qbic Hotel WTC Amsterdam in 2007 en Townhouse Designhotel Maastricht 2009, realiseer ik me dat innoveren loont. La Bergère Group wijkt van gebaande paden af en zoekt grenzen op en deze award is wat mij betreft een bevestiging van dat we ons definitief hebben neergezet als een bedrijf dat het vermogen heeft om continu te vernieuwen en trends te creëren in plaats van te volgen.

Vandaag, ‘the day after’, is het in Kaboom Hotel business as usual en tegelijkertijd zweven we van trots. Op dit succes kunnen wij als team een jaar lang teren. Het smaakt naar meer... We zijn dan ook continu bezig met het bedenken en realiseren van nieuwe concepten en venues. Nederland hoort snel weer van ons, dat is beloofd!











Rino Soeters
Algemeen Directeur