Friday 27 February 2015

Work with us! Townhouse zoekt een receptie medewerk(st)er

We zoeken een receptie medewerk(st)er voor Townhouse Designhotel Maastricht! Hoor jij bij ons of ken je iemand? 

Bekijk de vacature.

La Bergère Group (LBG) ontwikkelt en exploiteert innovatieve hospitality concepten. Al meer dan 12 jaar werkt LBG met een jong team aan leuke, bijzondere en opvallende hotelconcepten met kwaliteit. Beslissingen nemen wij niet alleen op basis van cijfers, maar ook met een zekere ‘guts feeling’.  En met succes: wij hebben 8 awards mogen ontvangen, van management tot MVO awards tot designhotel van het jaar. Ons geheim? Keep it fun en blijf verrassen!

Mail je motivatie en je cv met pasfoto aan Josine Vendrik, j.vendrik@la-bergeregroup.com.












Rino Soeters
Algemeen Directeur


Thursday 19 February 2015

Een nieuw hotelconcept, wij doen het graag anders dan anders!

Hoe cliché het ook klinkt, ‘stilstand is achteruitgang’ is een feit! Wil je als hotel marktleider blijven binnen een omgeving met goed georganiseerde (keten-)hotels, dan wordt je continu uitgedaagd om te blijven verrassen en innoveren. Bij La Bergère Group doen we het graag anders dan anders. We willen onderscheidend zijn en daarmee beter, sneller, effectiever en meer gastvrij. De lijnen uitzetten voor de toekomst in hospitality.

Je hoofd boven het maaiveld uitsteken heeft ons bedrijf al een aantal mooie resultaten en memorabele momenten opgeleverd, zoals de opening van het allereerste Designhotel van de Benelux in 2000. Destijds mindblowing en de persaandacht was overweldigend! Of de opening van het eerste Qbic hotel in 2007 waarmee we de voorpagina haalden van New York Times, El Pais, Le Monde en zelfs CNN. Waanzinnig. Ik kijk met dit in mijn achterhoofd heel erg uit naar de opening van het nieuwe hotel tegenover Maastricht CS. De weergoden zijn ons heel gunstig gestemd, we hebben nog geen enkele dag vorstverlet gehad, de planning is dan ook nog steeds om open te gaan op 26 juni!

Het mooiste moment tijdens het realiseren van een nieuw concept zoals dit vind ik het moment waarop ik het presenteer aan onze medewerkers. Na maanden van tekenen en bedenken in achterkamertjes, samen met de ontwerper en een handjevol teamleden, krijgen nu de contouren van ons nieuwe hotel steeds meer vorm. Ik geniet ervan als ik het presenteer aan het team, als ze worden aangestoken door mijn verhaal en oprecht enthousiast zijn. Dan weet ik dat het goed zit!

Tot nu toe is de werktitel nog ‘Budgethotel Maastricht’. Begin mei komen we met de echte naam naar buiten en geloof me: die is bijzonder. Het hotel ligt op een echte A1 locatie direct tegenover het station, midden in de dynamiek van de stad. Gasten slapen tegen een zeer vriendelijk tarief in een lekker groot en luxe bed. Na een lekkere douche en fijn ontbijt hup, zo de stad in. Een echt boutique hotel. De verdiepingen zijn gebouwd en aan de voorkant, bovenop Douwe Egberts, komt nog een grote glazen toren net zo hoog als die van Grand Hotel l’Empereur. Iedereen die straks via het station Maastricht binnenkomt wordt verwelkomd door twee torens met een verhaal, de een met het verhaal van toen, de ander met het verhaal van nu.










Rino Soeters
Algemeen directeur