Wednesday, 6 July 2011

Townhouse verhuurt eerste elektrische buggy’s in Zuid-Limburg

Staat u mij toe, om voor deze ene keer, reclame te maken voor ons nieuwste initiatief? Ik hoop het…….Toeristisch Zuid-Limburg is een landelijke primeur rijker met de verhuur van onder meer elektrische buggy’s en tuktuks. In samenwerking met Eco Fun Tours start Townhouse Designhotel Maastricht het eerste verhuur- en verkooppunt in Nederland. Vanaf 4 juli vertrekken vanuit Maastricht de eerste elektrische buggy’s, fietsen, tuktuks, steps en elektrische scooters. Stuk voor stuk ideale voertuigen om kennis te maken met Maastricht en het Heuvelland.

De verhuur en verkoop van de elektrische voertuigen van Eco Fun Tours start op maandag 4 juli van vanuit Townhouse Designhotel Maastricht. Als Green Key Gold-gecertificeerde hotel zij wij al langere tijd bezig deze elektrische voertuigen naar Nederland te halen. We starten met vier 4-persoonsbuggy’s, vijf scooters en acht fietsen. De steps en tuktuks komen iets later. Anno 2011 is duurzaamheid een must en als bedrijf/hotel kun je onmogelijk achterblijven. ‘Groen’ heeft de toekomst en dit is voor bedrijven een goed middel om hun milieubewuste imago naar gasten, overheden en zakelijke relaties te communiceren. Voor La Bergère Group past het perfect bij ons MVO-beleid; we staan klaar voor onze klanten en gasten die ook groen willen stimuleren.”

Als Green Key Gold-hotel heeft Townhouse niet alleen een primeur, maar ook het alleenrecht voor de gehele 043-regio. Van Vaals tot Valkenburg en van Meerssen tot Maastricht: in het hele Heuvelland zijn binnenkort de solide en geruisloze voertuigen te zien, waaronder de eerste elektrische buggy’s met zonnepanelen. De hoogwaardige voertuigen zijn berekend op de hobbelige wegen en heuvels in de omgeving.

De leuke elektrische voertuigen zijn te huur voor een periode van één dag tot één jaar en kunnen naar wens voorzien worden van het bedrijfslogo of milieukeurmerk: voor milieubewuste ondernemers zijn de vervoersmiddelen het ideale ‘groene’ visitekaartje. Bestickering en/of andere reclamedragers zijn mogelijk per maand of event. De elektrische voertuigen stoten geen CO2 of andere schadelijke stoffen uit, zijn zuinig, veilig en daardoor bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk.

Nou, dat viel hopelijk wel mee; het is toch gewoon hartstikke leuk!


Kijk voor meer informatie op Townhouse Designhotel Maastricht - Eco Fun Tour MaastrichtRino Soeters

No comments:

Post a Comment