Sunday, 12 February 2012

In tijden van economische teruggang is groei de enige oplossing…..

Ik realiseer het mij maar al te goed; ik sta op het punt om iets te gaan doen wat niet gebruikelijk is, sterker nog, ik sta op het punt om iets te gaan doen dat uit den bozen is…..ik ga namelijk reclame maken voor onze eigen organisatie. Ik schrijf het alvast vooraf, je kunt nu nog stoppen met lezen, straks is het te laat en dan moet je vooral niet achter zeggen: “dat hoort niet”….

Het is en blijft een roerige tijd, de beurs heeft nog immer last van het jojo-effect. De afgelopen 2 dagen staan in het teken van de aangekondigde sluiting van Nedcar, wat een ramp voor deze medewerkers en hun gezinnen. De Limburgse economie krijgt er weer een uitdaging bij.

Ik las in een artikel, geschreven door onze Maastrichtse Wethouder, portefeuillebeheerder van onze bloedgroep; horeca; dat in Maastricht maar liefst 28% van de werkgelegenheid voortkomt uit de gastvrijheidindustrie.

Wij, de La Bergère Group, menen, ondanks het grote aanbod en de terugloop in omzet, dat wij nóg een horecabedrijf moeten toevoegen, daarmee voegen wij, al is het maar een beetje, een stukje werkgelegenheid toe aan Maastricht. We geven in al onze statements aan dat we onorthodox denken en handelen, dus juist in deze tijden gaan wij groeien!

Op 13 maart starten wij een, werkelijk, prachtige horecazaak van zo’n 350m2, gelegen  midden in het centrum van Maastricht, en wel op het Vrijthof! 
Het Grand Café is gelegen in het Museum aan het Vrijthof. Het museum dat na de verbouwing een bijzondere hot spot moet en zal gaan worden voor  Maastricht. Het thema van het museum wordt “Made in Maastricht” de naam van het museum is: Museum aan het Vrijthof; ons Grand Café gaat dan ook heten; Grand Café Maastricht !

Het Grand Café is gelegen direct aan de voorkant van het “Ossebloed rode pand”; beter bekend als: Spaans Gouvernement, achter de 4 grote ramen. De ruimte is authentiek, volledig gerestaureerd en mag met recht een beauty worden genoemd. Direct aansluitend aan het Grand Café loop je in een prachtige, overdekte, “Cour” het woord binnentuin doet het geen recht….Dit verwarmde (en in de zomer gekoelde) terras is 24 uur per dag verwarmd op 20 graden. In de zomer biedt de Cour verkoeling en in de winter verwarming, terwijl onze gasten baden in daglicht….
We zijn alle dagen open; als éérste zaak op het Vrijthof gaan wij al om 09:00 open. We sluiten rond de klok van 19:00; maar niet getreurd; het is mogelijk om met een gezelschap tot maar liefst 500 personen bij ons een besloten partij te organiseren; werkelijk alles kan. 

Interesse check dan snel onze introductiesite; www.vrijthofonline.nl of bel  eens voor een afspraak of bezichtiging 043 321 11 11

Hopelijk was het mij gepermitteerd om een stukje reclame te maken? Maar goed, we zijn dan ook zo trots dat het ons lukt om juist in deze tijd, een nieuwe zaak te mogen openen! Komt u snel koffie drinken? 

No comments:

Post a Comment