Wednesday, 24 March 2010

NATIONALE PANNENKOEKDAG IN TOWNHOUSE DESIGNHOTEL MAASTRICHT

Ook Townhouse Designhotel Maastricht viert vrijdag 26 maart 2010 Nationale Pannenkoekdag. Dat betekent die dag geen spruitjes, andijvie of hutspot, maar heerlijk genieten van pannenkoeken met stroop, appel, kaas, jam, poedersuiker of … alles door elkaar natuurlijk. Wist je dat er een kookboek uit 1439 bewaard is gebleven waarin de pannenkoek vermeld staat? Townhouse Designhotel Maastricht – open sinds december 2009 en gekroond tot Best New Hotelconcept 2009 – nodigt je uit om pannenkoeken te komen eten!

26 maart 2010 Pannenkoekendag
Waarom pannenkoekendag in Townhouse? ‘Van dagelijkse dingen maken we iets bijzonders’, vertelt Rino Soeters, directeur van La Bergère Hospitality Group. ‘Alles in Townhouse is gericht op huiselijkheid.’ Bij dat gevoel horen natuurlijk pannenkoeken op Nationale Pannenkoekdag. Hiervoor is onze als keuken ingerichte entree bij uitstek geschikt. Naast de ketel met Maastrichtse soep, die klaarstaat voor alle gasten, hebben we vrijdag voor onze gasten en voor jou pannenkoeken. Dit, en meer, kenmerkt Townhouse Designhotel Maastricht, dat een nieuwe bestemming geeft aan de huiselijkheid en zo waarlijk innovatief bezig is.
Kom je pannenkoeken eten?
Tussen 12.00 en 17.00 uur is iedereen welkom om onze speciale Townhouse-pannenkoek te komen proeven. Na een fase van gelikt design komt er de komende jaren weer aandacht voor het verleden; men is toe aan balans en heeft behoefte aan authentieke ervaringen, afgewisseld met humoristische elementen. Dát zetten we neer in Townhouse Designhotel Maastricht. Townhouse nodigt je dan ook uit te komen proeven van de lekkerste pannenkoeken in onze keuken, in een familiaire sfeer, en met een authentieke en verrassende beleving.
Twitter of mail jouw pannenkoekrecept!
Ons eigentijdse designhotel combineert innovatie, kwaliteit, comfort en efficiëntie. Je vindt ons dan ook op Facebook en Twitter. Geef jij ons de beste tip voor het pannenkoekrecept van 2010? Dan mag je de rest van het jaar, elke dag, gratis komen ontbijten!
Rino Soeters

No comments:

Post a Comment