Wednesday, 31 March 2010

TOWNHOUSE DESIGNHOTEL MAASTRICHT GENOMINEERD VOOR PRESTIGIEUZE WORLD TRAVEL AWARD


Nederland telt een groot aantal kanshebbers voor een World Travel Award. Zo dingt Townhouse Designhotel Maastricht mee naar winst in de categorie Leading Hotel. Open sinds december 2009 en winnaar van de Venuez & Hospitality Award 2009, in de categorie Best New Hotel Concept. Een nieuw designhotel met een tijdloos karakter.
Het is het tweede hotel genomineerd voor een prijs van de World Travel Award. Qbic Hotels Amsterdam werd in 2008 genomineerd in de categorie Best New Hotel Concept.

Leading Hotel

Townhouse Designhotel Maastricht wedijvert in de categorie Leading Hotel om de winst met de overige kanshebbers: Hotel Duin & Kruidberg in Santpoort, Grand Hotel Amrath in Amsterdam, Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, Grand Hotel Karel V in Utrecht, het Amstel Hotel in Amsterdam, Renaissance Amsterdam Hotel, het Kurhaus Hotel in Scheveningen, The College Hotel in Amsterdam, The Dylan in Amsterdam en The Grand Amsterdam Sofitel.

Best New Hotel Concept 2009
Na een fase van gelikt design komt er de komende jaren weer aandacht voor het verleden, afgewisseld met humor en grappige elementen. Na ‘less is more’ en ‘the sky is the limit’, zijn mensen toe aan balans en hebben ze behoefte aan authentieke en échte ervaringen. Het concept van Townhouse Designhotel Maastricht stoelt op een beleving van de huiselijkheid. De gasten zijn de hedendaagse, prijsbewuste reizigers die wars zijn van namaak en op zoek zijn naar een originele beleving. Townhouse biedt dit met een authentieke basis, comfort, geïntegreerde selfservice en modern gemak. Townhouse in een notendop? ‘Van dagelijkse dingen maken we iets bijzonders’, vertelt Rino Soeters, directeur van La Bergère Hospitality Group. Dit, en meer, kenmerkt Townhouse Designhotel Maastricht, dat een nieuwe bestemming geeft aan huiselijkheid en designconcepten, en zo waarlijk innovatief bezig is.











Rino Soeters