Thursday, 8 May 2014

Townhouse Hotel Maastricht genomineerd voor Beste Leerbedrijf Horeca 2014

HELDEN Nominatie

Beste leerbedrijf horeca 2014 en wij zijn GENOMINEERD: Townhouse Designhotel Maastricht is finalist als het gaat over deze bijzondere verkiezing. Een verkiezing voor onze medewerkers, die we onze Helden noemen.

"Een geweldige nominatie; het gaat over onze Helden en over ons als leerbedrijf. Ik ben erg trots.
Onze externe trainees beginnen met een ontbijt met mij, op deze manier laten we zien dat we open staan voor iedereen en creëren we draagvlak voor onze waarden. Men komt naar ons om te groeien, wij helpen hierin zowel op persoonlijk vlak als vakinhoudelijk."

Samen streven naar topkwaliteit

Townhouse maakt dagelijkse dingen bijzonder, ook als leerbedrijf. Ons HR beleid noemen we Helden en we werken samen en met helden. Zo zijn er bijzondere secundaire arbeidsvoorwaarden zoals sporten, shoppen en gezond eten in de buurt met korting. Jaarlijks leiden we minimaal 4 Helden intern op in een management traineeship; we noemen dit de Helden Academy.Nominaties Beste Leerbedrijf Horeca 2014

De verkiezing ‘Beste leerbedrijf horeca’ stimuleert het leren in de praktijk en de waarde die leerbedrijven voor de horecasector hebben onder de aandacht te brengen. Een belangrijke verkiezing, het is essentieel dat we in deze branche mensen in de praktijk klaar stomen voor hun carrière, mensen kansen bieden en in hen geloven. Wij geloven dat oprechte aandacht de ultieme luxe is, zowel voor de gast als de medewerker!

Er zijn tweeëndertig aangesloten scholen elk hun tien beste leerbedrijven nomineren. De leerbedrijven worden per ronde beoordeeld, zo verdient ook Townhouse punten en zien we waar we sterk of zwak in zijn, zo zien we ook waar kansen bestaan voor verbetering. Door direct actie te ondernemen moeten we voldoende extra punten verdienen om verder te stijgen in het klassement.Rino Soeters
Algemeen Directeur

No comments:

Post a Comment