Wednesday 7 September 2016

InterAlter interieurarchitecten aan de slag met Mabi City Centre Hotel


Het is inmiddels alweer vijf maanden geleden dat Mabi City Centre Hotel onderdeel werd van La Bergère Group. Een langgekoesterde wens om óók aan de overkant van de Maas een hotel te runnen, midden in het hart van Maastricht, is hiermee uitgekomen. De afgelopen tijd is de Mabi operationeel volledig geïntegreerd in onze hotelgroep, de volgende stap is dat we ook aan de slag gaan met het concept en interieur dat aan de basis ligt voor een totaalbeleving die de gast keer op keer verrast. Precies zoals het La Bergère Group betaamt. Je hoort het goed, we gaan Mabi City Centre Hotel vernieuwen! Met niemand minder dan onze partners InterAlter interieurarchitecten en Ffoon.

De eerdere samenwerkingen met InterAlter smaken nog altijd naar meer, niet voor niets hebben we recent een overeenkomst getekend waarmee beide partijen zich exclusief aan elkaar hebben verbonden. Mabi is een zeer markant hotel, gelegen in een pand met veel historie. Historie die we ten volle gaan benutten om het rijke verleden op een hele smaakvolle manier te presenteren. De Mabi wordt volledig gestript en geheel opnieuw opgebouwd. We pakken alle onderdelen aan, van software (het concept) tot de hardware (het uiterlijk). Ffoon weet het met een scherp oog voor conceptdenken en totaalbeleving het geheel helemaal 'af' te maken, onder andere door zorg te dragen voor de styling en kleding. We hebben altijd gezegd dat ‘de Mabi’ ook echt ‘de Mabi’ blijft en dat blijft zo. Mabi staat voor Maastrichtse Bioscoop, een naam die we blijven handhaven. Een rijke historie waar we de link mee blijven leggen.
De komende tijd gaat InterAlter op onderzoek uit in en buiten het hotel om tot een gedegen nieuw concept en look & feel te komen voor de Mabi. InterAlter denkt in extremen. Ze weten ons hotelteam continue te triggeren om niet in de gebaande paden te denken en ik verwacht dan ook veel vuurwerk en spannende discussies. De ‘waarom’-vraag wordt tot in den treure herhaald en leidt continu tot verrassende nieuwe wendingen. Van alle ideeën die een kans van slagen hebben maken ze een mockup, meestal op schaal, om te zien of die ideeën ook uitvoerbaar zijn. Kortom, met veel passie en discussie drijven we elkaar tot onze creatieve uitersten.
Op de hoogte blijven van de eerste plannen van InterAlter? Hou dan zeker hun Facebook en Instagram in de gaten terwijl ze op onderzoek uit zijn!












Rino Soeters
Algemeen Directeur

No comments:

Post a Comment