Thursday 29 September 2016

Nieuwe fitness faciliteiten in Townhouse Designhotel Maastricht voor al onze hotelgasten


Gezond leven door verantwoord te eten en voldoende te bewegen raakt steeds meer verweven in onze dagelijkse levensstijl en als hotelgroep willen we hier dan ook graag aan bijdragen met de fitness faciliteiten in ons Townhouse Designhotel Maastricht. Vanaf nu met een verbeterde versie, want we hebben alle fitness faciliteiten afgelopen week volledig vernieuwd! Helemaal voorbereid op de nieuwe sporters die komen gaan. En niet alleen de logees van Townhouse overigens, de fitness faciliteiten zijn 24/7 te gebruiken door alle gasten van La Bergère Group in heel Maastricht, dus óók door de mensen die in La Bergère Apartments, Kaboom Hotel, Mabi City Centre Hotel of Hotel St. Martenslane slapen.

Voor heel veel mensen is sporten een uitlaatklep, een methode om te ontspannen doordat het verstand even op nul gaat zodra je fysieke inspanning inlevert. Een manier om in, laten we zeggen, een half uur tijd weer optimaal scherp te zijn vol energie. Zo ook voor onze hotelgasten. Hoe fijn is het om tijdens een zakelijk bezoek even te ontladen met een sportsessie, of je wekelijkse sport-routine te kunnen handhaven als je een weekendje weg bent naar Maastricht? 
Zelf maak ik ook regelmatig gebruik van de fitnessruimte om mijn hardloop prestaties op peil te houden, bovendien is het een voortreffelijke manier om na of zelfs tijdens een werkdag heel even de gedachten op nul te zetten om vervolgens weer met frisse energie aan de slag te gaan. Wat mij betreft de ideale methode om zo geconcentreerd en efficiënt mogelijk te werken, en samen met mij alle medewerkers van LBG.
Mocht je binnenkort in een van onze hotels in Maastricht overnachten, probeer dan zeker de nieuwe fitness faciliteiten uit en laat weten wat je ervan vindt!











Rino Soeters
Algemeen Directeur

No comments:

Post a Comment