maandag 16 mei 2011

Voor de derde keer bij de laatste 3!YES!!! We zitten bij de laatste 3; wat een bijzonder gevoel is dit.
Ondanks dat wij als ervaringsdeskundige, we staan immers voor de 3e keer in de finale, weten hoe het voelt om in de finale te staan blijft het iedere keer toch een bijzondere ervaring.


Vooral trots is een gevoel dat overheerst, trots op ons management team dat zich tijdens de heftigste crisis sinds 1940 heeft staande weten te houden en op basis van creativiteit, attitude en onaflatende inzet heeft weten te handhaven in deze heftige markt.
Nu de rook boven het crisisslagveld begint op te trekken constateren we dat veel bedrijven hebben gesneden in marketing en personeelskosten.
Gelukkig hebben wij dit niet gedaan en juist fors geïnvesteerd. Ons bedrijf is er klaar voor om nu, hopelijk de “7 vette jaren” zijn aangebroken, te gaan oogsten.

Het behalen van de DHA 2011 zou een geweldige bekroning op ons werk zijn. Sinds 1990 is mijn partner Paul Rinkens aan de weg aan het timmeren op gebied van innovatie en vernieuwing in de hotellerie, waarbij hij een forse investering en dito risico nooit uit de weg is gegaan.
In 2001 ben ik bij de club gekomen en heb gestaag met ons MT doorgebouwd aan de fundamenten van ons bedrijf. Het individu is niet belangkijk binnen ons team, alles draait om het collectief, het bedrijfsbelang zo u wilt. Enfin, het worden nog een paar onrustige nachten….op 26 mei ontvangen we de jury ter plekke in Townhouse Design Hotel Maastricht, we krijgen dan 2 uren de tijd om de jury te overtuigen van het feit waarom ons MT team de terechte winnaar zou zijn………………wat de uitslag ook is, de crisisveldslag hebben we in ieder geval gewonnen.
Rino Soeters