Friday, 31 May 2013

Oude marketingregel; “extra investeren in lastige tijden”


Tja, makkelijker gezegd dan gedaan; want ondanks dat het klopt moeten wél de middelen beschikbaar zijn, en laat nu juist in mindere tijden de middelen niet voorhanden zijn. Ik hoef niemand meer uit te leggen dat banken niet of nauwelijks financieren. Crowdfunding heeft de toekomst maar is tegelijkertijd ook nog voor veel ondernemers een ongrijpbaar begrip.Des te trotser maakt het mij dat ik u kan melden dat de La Bergère Group gaat uitbreiden! In 2012 voegden wij een nieuwe exploitatie toe aan onze Loot; grand Café Maastricht Soiron gelegen in het Museum aan het Vrijthof en in 2013 breiden wij ons hotel in Amsterdam uit.


Wij breiden uit met 27 extra hotelkamers. Hiermee komt de teller uit op een totaal van 82 hotelkamers. Ons Qbic hotel is gelegen in het WTC gebouw aan de Zuid-As. Een groot kantoorgebouw verdeeld over 8 torens. De eigenaar van het gebouw stelde zich direct flexibel op en heeft de uitbreiding, mede, mogelijk gemaakt. Middels een knap staaltje van “co-funding” lukt het ons om zonder hulp van externe financiers (lees de bank) deze uitbreiding te realiseren.


De uitbreiding start op 1 juni 2013 en de kamers worden medio september 2013 in gebruik genomen. Tijdens de uitbreiding kan het hotel gewoon blijven draaien. De uitbreiding vind plaats in een leegstaande, bovengelegen verdieping. De werkzaamheden vinden enkel overdag plaats waardoor wij kunnen garanderen dat onze hotelgasten geen hinder zullen ondervinden. Kortom, een knap staaltje van samenwerking en optimaal gebruik maken van de aanwezige middelen.

Het maakt ons in ieder geval tot een hele trotse partner!

Komt u straks kijken naar het resultaat?? Tot in Amsterdam in dat geval.

Met vriendelijke groet,


Rino Soeters
Algemeen directeur

Persbericht

No comments:

Post a Comment