Wednesday, 26 February 2014

La Bergere Group in finale MVO prijs

Door naar de finale met La Bergere Group! HEERLIJK gevoel is dat, toch nog genoeg stemmen, 555, om ons uitgebreid aan de jury te mogen presenteren! Tot en met 21 februari j.l. kon het publiek zijn stem uitbrengen en in totaal werden op de 6 genomineerden 2889 stemmen uitgebracht. 

Dank je voor je stem!

Kerntaken

Toch is het heel bijzonder om als enige commerciële bedrijf in de finale van een MVO award te komen. We nemen het op tegen bedrijven die als core business maatschappelijk verantwoord zijn. Onze hotels, accommodaties en grand café zijn in de kern commerciële bedrijven. Alle maatschappelijk betrokken activiteiten komen vanuit de mensen en doen we voor onze omgeving.


Donderdag 27 februari aanstaande zal de jury, een delegatie van 5-6 personen, ons bezoeken en mogen we onze activiteiten uitgebreid uitleggen. Van soepbus, medewerkers via het Leger de Heils, ambachtelijke ontbijt producten tot opruimacties met onze medewerkers. De jury zal op basis van dit bezoek de finale beraadslagingen plegen en komen tot de keuze voor een winnaar.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking en het bekend maken van de winnaar tenslotte vindt plaats op 10 maart a.s. in Centre Ceramique en restaurant Beluga te Maastricht. Hier wordt de winnaar bekend gemaakt, spannend!