Friday, 7 February 2014

La Bergere Group pleegt duurzame coup!

Heel trots op deze nominatie, waar we nu staan en wat we met elkaar hebben bereikt, we doen dit vanuit ons hart en samen. Ik heb het over ons; La Bergère Group, we zijn genomineerd voor de IMMENS MVO-prijs 2014! Er zijn 6 bedrijven geselecteerd, stuk voor stuk koplopers op het gebied van duurzaam ondernemen.
We wisten de jury te overtuigen met onder meer de start van de soep bus, samenwerkingen met het Leger des Heils, de MTB en de Masters, inzet van vele vrijwillige uren en lokale partnerships, niet te vergeten eerdere labels als Green Key Gold en Green Globe. Ik ga de komende weken meer hierover vertellen, omdat we het bewust deden, omdat het onderdeel is van ons maatschappelijk betrokken ondernemen.

Graag vertel ik waarom we deze keuzes maken, de samenwerkingen met Blanche Dael, Mosa, Saveurs, dekens schenken aan het Leger Des Heils, etc.

Deze keer ga ik je vragen te helpen! Hoe? Door op ons te stemmen via http://www.mvoprijs.nl/showpage.aspx?steID=13&itmID=1944

Waarom? Wij geloven dat oprechte aandacht de ultieme luxe is. En dat ook op een betaalbare manier kan. Door keer op keer te verrassen met creatieve, eenvoudige gast belevingen. Maatschappelijk bewust ondernemen doen we door nieuwe waarden te ontwikkelen en trouw te blijven aan onze basisprincipes: we zijn vriendelijk, fatsoenlijk, attent, gastvrij en ondernemend.

Samen met trotse medewerkers en ondernemers met dezelfde waarden en normen creëren we nieuwe kansen en wandelen we nieuwe wegen.

La Bergère Group ontwikkelt en exploiteert hospitality concepten. We werken in onze concepten samen met lokale specialisten om de verbindingen te versterken. Zo kunnen wij doen waar we goed in zijn, dit is erg belangrijk omdat we verder willen bouwen aan een gezond bedrijf. De markt verandert en we zien dat onze concepten worden gekopieerd, daarom willen we creatief en innovatief blijven, vernieuwen. Dat vinden we leuk en daar zijn we goed in, hier hebben we passie voor en krijgen we energie van!

Kijk en luister tip mocht je tijd hebben, kijk en luister dan even naar het volgende filmpje;
Rino Soeters
Directeur La Bergère Group

No comments:

Post a Comment