Monday 19 June 2017

Mounir Zemzem nieuwe hotelmanager Mabi City Centre Hotel


Vol enthousiasme wil ik hem aan jullie voorstellen! Mounir Zemzem, de nieuwe hotel manager van Mabi City Centre Hotel. Vandaag maakt hij zijn eerste dag bij LBG Hotels. Een man met maar liefst 17 jaar ervaring in de hotelbranche die hij onder andere opdeed als Senior Sales Manager bij Fletcher Hotels en General Manager bij Sandton Hotel Collection. Ik ben enorm enthousiast over zijn komst, want Mounir brengt een berg aan ervaring met zich mee en weet hierdoor feilloos in te spelen op de wensen van onze gasten én de groei van onze organisatie.
Mabi City Centre Hotel heeft een grondige transformatie doorgemaakt sinds de overname door LBG Hotels in 2016, met een compleet nieuw hotelconcept tot resultaat. Een verrassend en vooral fun concept – typerend voor een LBG hotel – waar Mounir voor operationeel management op het allerhoogste niveau gaat zorgen. In het begin gaat hij met name voor de schermen aan de slag om alles en iedereen te leren kennen, om daarna samen met het team van Mabi en LBG Hotels het concept naar een nog hoger niveau te tillen.
Ik zie een hotel manager als een onmisbare spil in de operatie die alle operationele afdelingen op elkaar afstemt om gasten de meest sublieme ervaring te bieden. Het feilloos op elkaar laten aansluiten van front office, ontbijt, sales, banqueting en technische dienst is een kunst op zich en doorslaggevend voor succes, een verantwoordelijkheid die ik met het volste vertrouwen in de handen van Mounir leg. Met zijn talent heeft hij namelijk alles in handen om het nieuwe hotel een van de beste van Maastricht te maken.
Mounir, welkom bij de club!













Rino Soeters
Algemeen Directeur

No comments:

Post a Comment