Friday 3 November 2017

Kaboom Hotel Maastricht breidt uit naar 79 kamers

Degenen die het lokale nieuws volgen, hebben het ongetwijfeld al gehoord: Kaboom Hotel gaat uitbreiden! Kaboom Hotel is ruim twee jaar geleden geopend en krijgt vanaf het eerste moment structureel meer vraag dan dat er kamers beschikbaar zijn. In 2018 krijgt Kaboom Hotel er daarom 16 kamers en maar liefst 50 bedden bij. En ja, dat betekent dat er inderdaad ook meerdere kamers voor vier personen bij komen.

De ervaring leert dat de Xlarge en Family Style rooms van Kaboom Hotel enorm in trek zijn bij families die internationale studenten bezoeken, om over gezinnen met kinderen en groepen vriend(inn)en nog maar te zwijgen. De uitbreiding is dan ook hard nodig omdat we op dit moment met regelmaat ‘nee’ moeten verkopen aan gasten die heel graag bij Kaboom Hotel willen overnachten. In maart 2018 gaat het gebeuren: de groei van 63 naar 79 kamers en van 144 naar maar liefst 194 bedden. De uitbreiding gaat zowel aan de kant van de Spoorweglaan plaatsvinden, boven het restaurant, als aan die van de Stationsstraat boven de nachtwinkel. Met in het achterhoofd dat de fietsenstalling aan het Stationsplein in januari 2018 open gaat en het gehele gebied voor de deur van Kaboom Hotel een prachtige makeover heeft gehad, krijgt Maastricht straks een nóg mooiere entree voor de stad.

Het is fantastisch nieuws als hotelier om te ervaren dat een hotelconcept dat inmiddels 2,5 jaar open is nog altijd zo in trek is. De specifieke vraag naar Kaboom Hotel blijft onverminderd overeind staan en dat bevestigt hoe tijdloos het concept is en daardoor gasten aanspreekt, van zakelijk reiziger tot vakantieganger. Voor de uitbreiding gaan we bovendien een nieuw soort samenwerking met Auping aan. Daarover later meer!












Rino Soeters
Algemeen Directeur

No comments:

Post a Comment